I klinikken har vi skiftende læger under videreuddannelse. Dvs, at der er tale om færdiguddannede læger, der nu er i gang med at specialisere sig. Nogle er ved at uddanne sig til praktiserende læger, andre er stadig ved at vælge, hvad de vil senere.

 

Naomi Rønn er nyuddannet læge i Klinisk Basisuddannelse. Hun starter i klinikken d. 20/3-2024 og skal være hos os i et halvt år. Forinden har hun været på kirurgisk afdeling på Bornholms Hospital.

Andreas Folke Thybo er i gang med uddannelse til praktiserende læge. Han har været i klinikken siden 1/9-2022. Lige nu er han på barsel. Derefter skal Andreas have den del af videreuddannelsen, der bl.a. ligger på sygehuset, men han vil stadig komme i klinikken én dag om måneden. Senere kommer han til at være fast hos os igen i et halvt år.

Kathrine Kjer Elleby er i gang med uddannelse til praktiserende læge. Hun har været i klinikken siden 1/3-2023. Fra d. 1/9-2023 skal Kathrine have den del af videreuddannelsen, der bl.a. ligger på sygehuset, men hun vil stadig komme i klinikken én dag om måneden.

Søren Oxholm er nyuddannet læge i Klinisk Basisuddannelse. Han startede i klinikken d. 1/9-2023 og skal være hos os i et halvt år. Forinden har han været på medicinsk afdeling på Bornholms Hospital